Verkoop & transport
van bouwmaterialen
vraag uw offerte

De beste bouwmaterialen aan scherpe prijzen

Exelmans Transport nv - Zichem - Bouwmaterialen

Overweegt u bouwmaterialen in Zichem bij Scherpenheuvel aan te kopen? Exelmans Transport vervoert en verkoopt niet alleen zand en grind. We verkopen tal van bouwbenodigdheden, grof materiaal of materiaal voor de sier.

Ons aanbod is heel ruim

  • Stenen/keien voor het vullen van de schanskorven
  • Zand
  • Grind (tuingrind, siergrind e.d.)
  • Dakbedekking (profielplaten en gelakte platen)
  • Aardegrond voor de aanleg van tuinen of gazons

Schanskorven

Uw schanskorven kunnen gevuld worden met decoratieve stenen, zodat uw tuin, terrein of terras een mooie afwerking krijgt. De stenen komen rechtstreeks van de groeve naar u toe. Op die manier kan u ze voordelig aankopen. De stenen zijn bij Exelmans Transport mooier en scherper geprijsd dan bij de gemiddelde tuincentra. We bieden u kalksteen, gele steen en maaskeien aan.

Totaalprijs

Normaal gezien verkoopt Exelmans Transport stenen en keien per ton. Het is nu ook mogelijk om die in kleinere hoeveelheden aan te schaffen. In beide gevallen krijgt u een totaalprijs aangeboden. Dat betekent dat u betaalt voor al het materiaal en het transport inbegrepen.

Zand, grind en dolomiet

Exelmans Transport is gespecialiseerd in de verkoop en het vrachtvervoer van verschillende soorten zand, grind en dolomiet voor het aanleggen van parkings, paardenpistes. Daarnaast staat deze transportfirma in de streek van Zichem al jaren bekend om (gegalvaniseerde) profiel-, nok- en golfplaten voor industriebouw, garages of tuinhuisjes. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedekken oppervlakte.

Alle bouwmaterialen kunnen op ons adres in Zichem afgehaald worden maar wij leveren ook aan huis. Misschien wil u nog een stap verder gaan en ook uw grondwerken aan ons toe vertrouwen. Contacteer ons gerust voor meer informatie en bekijk zeker onze fotogalerij.

Flexible

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

contacteer ons snel !

Contacteren